När du vågar acceptera dina svagheter kan ingen använda dem mot dig.

När du vågar acceptera dina svagheter kan ingen använda dem mot dig.

Ja när vi blir medvetna om våra svagheter och accepterar de så tar vi makten ifrån de att skada oss, för vi vet att vi kan förändra oss så vi kommer över de svagheter vi har eller också att vi inser att vi kan inte göra något åt de men det är ok.
För även om vi alla har svagheter så innebär det inte att vi inte kan leva våra liv fullt ut och njuta av det vi har, utan det innebär att vi inser att vi är mänskliga och har en begränsning men vi kan alltid lära oss överkomma det.

För du är inte dina begränsningar eller dina svagheter, du är så mycket mer och du kommer inse att du är starkare än du trott var möjligt. Men en svaghet kan också vändas till en styrka, och att inse sina svagheter är starkt för när du är medveten om de så kan du alltid arbeta på att komma över de.

Och när vi blir medvetna om våra svagheter så kan ingen använda de mot oss utan när någon försöker så vet vi redan det är en svaghet och att vi arbetar på den eller har redan accepterat att den är där och vi kan inget göra åt det.
Det har ingen makt över oss eller får oss att känna oss otillräckliga för vi vet de finns och att det är ok att ha svagheter och att det är bara du som kan vända det till något positivt.

Gillar

Kommentarer