När du bestämmer dig för att vara dig själv ända ut i fingerspetsarna.......

När du bestämmer dig för att vara dig själv ända ut i fingerspetsarna,
att säga Nej till sång som tar din energi och Ja till det sin ger dig energi,
då blir du fri.

Ja när du väl bestämt dig att ingen ska få ta din energi oavsett vem och slutar umgås med dem, ja dem kommer protestera och prata illa om dig för att du väljer dig själv och dem inte längre kan göra som dem gjort under en tid, det är då DIN resa börjar och det är då ditt val att få ha kvar din energi.

Ingen ska behöva bli nertryckt eller bestämd över utan det är bara DU själv som ska bestämma över dig och din energi. Sen har du alltid ett val att hjälpa andra och om det slukar din energi så har du valt det men du ska aldrig låta någon ta den eller behandla dig illa,
För då behöver du fundera på varför dem gör det och varför du tillåter det.

Börja säg Nej till sånt som tar din energi och Ja till sånt som ger dig energi för det är DU som ska må bra och ha energi och då måste du bestämma dig för att säga nej till vissa saker som kanske inte alls ger dig energi utan tar en massa energi och säga ja till allt det som ger dig energi men som du kanske inte vågat göra tidigare eftersom andra sagt åt dig att inte göra det..

Men det är du som ska välja inte andra, så väga säga JA till sånt som ger dig energi och NEJ till sånt som tar din energi det är då du blir fri.

Gillar

Kommentarer