Något kommer att växa från allt du går igenom.

Something will grow from all you are going through.
And it will be you.

Något kommer att växa från allt du går igenom.
Och det kommer att vara du.

Ja vi går alla igenom olika saker här i livet och vi lär oss av det mesta vi går igenom.
Vi kanske går igenom en förlust och även om det kan vara sorgligt och tråkigt så lär vi oss hantera den förlusten och vi lär oss att leva vidare utan det vi förlorat. Det som händer här är att du växer som människa och du lär dig hantera förluster. Även om det kommer ske i olika lägen i livet så kommer du hantera varje förlust på olika sätt och du kommer lära dig av det varje gång och växa av det.

Vi gör alla misstag i livet och vi lär oss alla av dem. Precis som när vi var små och skulle lära oss gå, så ramlade vi säkert massor med gånger. MEN vi gav inte upp utan fortsatte och tills lut hade vi lärt oss hur vi skulle gå. Vi växte med uppgiften och ja så är det med många saker vi går igenom i livet, vi växer med uppgiften. Vi lär oss av det vi går igenom, vi blir starkare och vi blir säkrare på att vi kan hantera det.

Så är du mitt uppe i något just nu så se på det som något du ska lära dig av och växa, och ja vi vet alla det kan göra ont att växa så gör det ont så stå still en stund och andas och se hur långt du kommit och hur mycket du faktiskt redan växt.
Du kommer inse att när det är över så har du lärt dig massor och du kommer inse att du behövde växa för att komma dit där du är idag.

Gillar

Kommentarer