Myst ner mig i soffan och njuter av min kväll.

Myst ner mig i soffan och njuter av kvällen en liten stund, är ganska nöjd med dagen och fått många intressanta samtal och sett många olika fötter och ja många nya bokningar vart det också så det är verkligen superroligt. Blir lite mer jobb i morgon så det ser jag verkligen fram emot. Dagen gick väldigt fort fram men ja tiden har ju en tendens att flyga iväg snabbt när man har roligt.

Såg lite på dokumentären igår om prins Harry och Meghan som vart intervjuad av Oprah och ja den var bra men jag orkade inte se hela så jag såg resterande idag och det är lite tragiskt att han känner att historien upprepar sig på samma sätt som den gjorde för hans mamma och ja han ville sätta familjens säkerhet i första hand, precis som alla föräldrar vill, och det är ju inget konstigt med det. Men att sen media får vinka saker som de gör är lite tragiskt och så här i efterhand så jag har full förståelse att de valde den väg de gjorde. För med facit i hand vad som hände med hans mamma så förstår jag om han är rädd och vill skydda sin familj från pressen och jag hoppas verkligen att denna lilla familj får vara skyddade och må bra så de slipper allt som media skriver och vrider och vänder allt till sin egna fördel, för som de säger i intervjun "Ni ser bara det vi visat inte det som är bakom stängda dörrar eller när ni vänder ryggen till" och ja det stämmer vi har egentligen ingen aning hur deras liv ser ut om de inte väljer att visa det.

Nej nu myser jag ner mig en liten stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer