Myst ner mig i soffan och kikar lite på film får avsluta kvällen för mig.

Hann med lite tråkiga vardagliga saker idag men såna som är nödvändiga ibland och ja det är skönt när de är över, sen fick det bli ett digitalt möte med BUP och ja även om det kunde gått bättre så tycker jag ändå det gick väldigt bra med tanke på diagnosen som är anledningen till mötet. Tror det var en lättnad för oss alla när vi fick diagnosen för det öppnar dörrar att få den hjälp vi efterfrågat länge men som vi tyvärr inte fick av någon anledning. Sen att vi inte bråkade tillräckligt eller skrek högst är orsaken eller om det var maktmissbruk vet jag inte, för jag vet att andra fått hjälp utan att en diagnos ställts. Men oavsett så får hon nu den hjälp hon behöver och ja det märks verkligen för det är en lugnare och mer självsäker tjej vi har här hemma nu som börjar lita på de vuxna i skolan igen. Och det är skönt som förälder se sitt barn må bra.

Har även hunnit fika lite med tjejerna och bara varit idag vilket var riktigt skönt och ja det var en bra start på både veckan och den nya månaden. Hunnit få undan lite jobb också och ja det var skönt även om det dök upp en ny uppgift som jag inte förväntat mig men ja den ska göras den med och sen blir det lite mer ledigt nästa vecka så det blir skönt och det är något jag verkligen ser fram emot. För nu är min kreativitet väldigt stor och det kommer massor med material hela tiden sen ska jag bara sortera detta ordentligt innan det ska släppas och det ska verkligen bli spännande att se hur det kommer mottagas. Jösses det känns som jag verkligen tagit mig vatten över huvudet med detta men det är verkligen så roligt och jag hoppas det kan hjälpa minst en person att få dem insikterna som jag fått så kommer det vara värt det. Och ja jag hoppas det kan bli i o f sig många som kan bli inspirerade av detta och ja man kan väl alltid drömma lite hihi

Nej nu myser jag ner mig en stund till och kikar på tv innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer