Myst ner mig i soffan med en god kopp te.

Ja idag har tiden verkligen flugit fram men jag hann med det jag tänkte så det är ju skönt. Har handlat hem så det finns till bakning som vi planerar samt även till lite julgodis. Även hunnit skriva det jag tänkt mig och även om jag inte fått iväg brevet så är det skrivet och kommer bli ivägskickat imorgon när jag ändå ska hämta lite paket. Ja det kom hem lite paket till mig med i brevlådan och det är ju alltid roligt men de får läggas undan en stund så kan de får komma fram till julafton men sen hade jag beställt en ny namnskylt åt mig som kom idag och den ska jag få börja använda när jag fått min examen.

Hämtade hem stekpannan från kombilotteriet som jag fick när jag började prenumerera på en lott i gåva och ja såna gåvor gillar jag och från Lyko fick jag en handtvål och handkräm i julgåva när jag gjorde en beställning därifrån. Och gåvor gillar jag och särskilt såna som man behöver eller vill ha. Ibland är det verkligen härligt att få hem paket och öppna dem hihi

Men nu myser jag ner mig i soffan en stund med en god kopp te innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
En kopp honungste smakar alltid gott på kvällen, speciellt den här årstiden
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja en god kopp te är alltid gott 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma