Myst ner mig i soffan.

Vilken dag, haft en dotter som strålat som en sol hela dagen och somnade nöjd efter dagens firande, men vid läggdags sa hon att hon vill inte bli äldre. Hon vill inte börja skolan utan vill fortsätta gå på dagis och vara liten. Ahhh mitt mamma hjärta höll på o svämma över och även om jag med skulle vilja att hon inte blir större nu så ja tiden kan man ju inte rå på och hon kommer bli äldre och även vi andra.

Men förutom det så var hon nöjd och jag med, tårtorna var goda men väldigt mättande haha så nu får mina kakmonster till barn äta tårta i flera dagar hihi och jag tror inte de kommer protestera särskilt mycket.
Nästa gång vi ska göra tårta tror jag vi nöjer oss med tre tårtbottnar istället för 4 haha för det vart väldigt högt.

Har även hunnit jobba lite och även fått hem matkassen från Lina så nu har jag myst ner mig i soffan och kikar på "Sofias änglar" och tänkte titta på Meltzers program om döden sen om jag orkar hihi
Det är ju en dag i morgon med o då är det mer jobb på agendan om inte mellandottern blir sämre, frös och kände sig hängig. Inget som tillhör vanligheterna att hon klagar på något sånt men men lite sömn kanske gör att hon känner sig piggare, vi får vänta och se i morgon helt enkelt.

Myser ner mig i soffan lite till innan det är dags att sova :)
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Bilder på tårtorna som vi gjort :)

Gillar

Kommentarer

tsilod
tsilod,
Minions tårta 😍😍😍 nouw.com/tsilod
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja den vart populär 😍😊 nouw.com/positiv5barnsmamma
Wunderlich
Wunderlich,
låter som ett toppen kalas ❤ fina tårtor😍 nouw.com/wunderlich
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack 😊 ja det va lyckat o alla var nöjda 💕 nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229