Myst ner mig en stund i soffan.

Ja nu har jag landat hemma igen och jag kan säga jag blir så glad när nya kunder kommer och vill boka en ny tid på en gång, det känns skönt för då vet man att man gör ett bra jobb och bättre betyg kan man nog inte få tror jag.
Men en jättetrevlig kväll på jobbet vart det och sen fick det bli en tidig kväll då det vart en avbokning så ja nu har jag redan landat hemma och myst ner mig i soffan lite och kikar lite på Renées brygga och njuter av kvällen lite.

Och imorgon blir det lite pyssel har jag tänkt mig men vi får väl se om lilla E vill det eller inte när hon kommer hem. Men jag tänker i alla fall pyssla lite imorgon för nu har det kommit mer pyssel som jag ska hämta och ja det är ju så roligt och jag älskar ju att få överraska ungarna och jag hoppas de kommer bli rejält överraskade i år för nu har jag tid på mig att göra en massa roliga saker som jag får överraska dem med sen.

Fortsätter mysa i soffan en stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Pyssla är alltid roligt 😊 Visa gärna bilder på vad det blir :=)

nouw.com/jopphejjdihejjda
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja jag älskar att pyssla och nu känns det som om det var superlänge sen jag gjorde det. Ja jag kan göra det när jag gjort lite nästa vecka 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma