Myst med minsta barnbarnet och fixat lite mer här hemma.

Ja dagen har varit ganska intressant och det var nog inte riktigt så jag hade tänkt mig starta veckan på men ja den är igång och den kan ju bara bli bättre nu. Den gamla soffan är borta och den nya på plats så jag är supernöjd och även barnen och lilla E har hittat en ny plats att plugga på och ja jag trodde jag skulle få ha mina fåtöljer i fred men nope hon har lagt beslag på den ena när hon pluggar haha så ja vi får väl samsas men det är väl tur jag har två så vi kan sitta båda i de och slipper bråka om vem som ska sitta där eller inte.

Haft lite besök av minsta barnbarnet med sin mamma idag också och ja det är alltid trevligt när de kommer förbi, men tiden flyger fram när de är på besök, men ja de säger ju att tiden flyger iväg när man har roligt.
Har myst ner mig i soffan och funderar lite på allt som hänt hittills i mitt liv och inser att jag har faktiskt haft en himla tur som har så underbara människor i mitt liv. Som finns där i vått och torrt och som alltid stöttar mig oavsett vad jag gör och ja jag är otroligt tacksam över att ha dem i mitt liv.

Myser lite framför tv innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer