Myskväll med film.

Ja denna dagen gick fort men jag fick en dejt med mellandottern och det är inte ofta vi är själva men idag fick vi till det och gick ut och åt även om det vart lite i senaste laget så ja jag är nöjd och mätt så nu har vi myst ner oss i soffan och ska se film om en stund. Så medans hon kikar klart på något avsnitt hon håller på med så passar jag på att skriva detta. Vad det blir får vi se om en stund men ja jag misstänker det kommer bli en spännande film men hoppas det inte blir en rysare. Haha är ganska feg när det gäller filmer, vill barnen se skräck filmer så får dem göra det med sin äldsta syster som fullkomligt älskar den sortens filmer.

Har haft lite att göra idag och bara njutit massor av goa samtal och lite kvalitetstid med båda mina små tjejer även om dem inte är så små längre. Imorgon ska jag fortsätta hålla på här hemma för flytten närmar sig enormt fort känns det som och ja det kommer gå fort nu tiden som är kvar men det kommer bli otroligt roligt och skönt med större ytor och även en tomt att kunna vara på.

Men nu myser jag ner mig i soffan och kikar på film med stora E innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer