Myser ner mig i soffan efter en härlig dag.

Fick en lika intressant dag som igår och ja idag vart det en hel del nageltrång och ja jag vet det gör jätteont men för mig är det väldigt intressant och jag hade en kanonbra handledare som gör det bra för många med nageltrång väljer att gå till henne.
Och ja det är bra för mig som vill se mycket såna problem man kan få med fötterna nu när jag är ute i verksamheter som tar hand om just detta. Och framför allt få se hur vi hjälper kunderna få fötter som mår bra igen och hur vi tar bort nageltrång eller liktorn eller vad det nu kan vara för problem man har med sina fötter.

Jag är supernöjd med dagen och ser verkligen fram emot resten av veckan med spänning på vad den kommer innehålla.
Sen hoppas jag att lilla E får nästa kapitel i läsläxan för nu vill vi veta vad den största utmaningen Asta har framför sig hihi ja vi har pratat en del om det hon och jag och jag tyckte väl vi kunde tjuvkika MEN nej det fick man inte det hade hennes fröken sagt så jag fick vänta tills det var dags att läsa upp denna veckas förhör och sen få ett nytt kapitel i läxa. Ja vad ska jag säga, hon är hård men har fröken sagt att det är så ja då får vi vänta helt enkelt. Men lite nyfiken är jag allt hihi

Myser ner mig och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti


Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack ja verkligen 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma