Myser i soffan och avslutar dagen med lite tv.

Varit fullt upp nästan hela tiden men jag hann nästan lyssna på hela handledningen från i går och ja föreläsningen från i går hann jag lyssna på. Men handlingen fick jag göra efter jag hämtat tjejerna i skolan och sen hem och fika lite till lilla E glädje. Hon gillar verkligen att fika men det syns inte på henne... hmm måste vara något drag efter hennes far för jag går upp i vikt så fort jag tittar på fikabröd haha
Nej men hon är ju sällan still så hon gör nog av med allt som hon stoppar i sig. Och jag var nog likadan när jag var liten.

Jag är nöjd med dagen även om jag inte hunnit fixa rentvätten så ja jag hann med mer än jag tänkt mig ändå och ändå hunnit mysa med trollen. Och plockat lite med blommorna och ska ta och vattna dem lite innan jag släcker ner för ikväll. Insett jag vill ha en bänk till mina hobbysaker och då kan mina växter stå lite på den med hihi men ja det får vi ta längre fram känner jag, inget som är akut nu även om jag är sugen på att få ordning på en gång haha tålamod.. Vad är det?

Nej nu tänker jag mysa ner mig i soffan och kika lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov såg gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer