Myser i soffan medans tjejerna sover.

Godmorgon njuter av dagens första kopp kaffe och lyssnar på barnen som sover fortfarande eller ja tjejerna sover men sonen är vaken.
Blir att fixa lite frukost sen när dem vaknar och förbereda morgondagen med allt vad det innebär, gympakläder frukter och annat som ska ses över så det fungerar när det börjar en ny vecka imorgon. Men det brukar gå ganska fort och sen får vi njuta av dagen och kanske kan det bli en film senare också men ja vi får se om det finns ork och tid till det i kväll.

Igår ville tjejerna bli lite ompysslade så ja lite fotvård och fotmassage fick det bli sen var dem nöjda och denna mamman fick lite fotmassage så ja jag var nöjd också och sen fick det bli två filmer och den första var någon Sunefilm, " Sune vs. Sune", som tjejerna gillade och sen en film som jag velat se länge men som ja av olika anledningar inte blivit av förrän i går och den heter "A mountain between us" och den var bra och även om tjejerna inte gillade den så tyckte jag den var bra och dem finns på Viaplay.

Myser ner mig i soffan en liten stund till innan tjejerna vaknar så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är en strålande dag utanför vårt fönster
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Härligt, känns mer som vår nu än vinter 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma