Myser i soffan framför tv en stund får avsluta denna dag.

Landat i soffan efter en mysig dag med känslor som åkt lite berg och dalbana men ja det är så ibland och det är bara att acceptera.
Fick en mysig eftermiddag med både god mat, skratt och mys med barn och barnbarn. Lite handling vart det innan vi hämtade paket.
Och lilla E pysslade medans jag målade lite, men ja jag hade inte riktigt ro i kroppen så det vart inte så lång stund. Men det gjorde inget för vi pratade lite och hade en mysig stund ändå.

Pratade lite julklappsförslag med stora E och ja hon var lite fundersam vad hon skulle ge sina syskon i julklapp med jag tror vi kom fram till vad det skulle bli. Så nu är det bara att åka och handla det haha och ja få tid till det är inte lätt men vi får lösa det på något sätt.
Det brukar lösa sig och jag har ju lite skoluppgifter som ska fixas med och en muntlig och en skriftlig tenta som ska göras innan vi firar jul. Men jag har lite tid nästa vecka att göra inlämningsuppgiften och sen träna till tentorna och ändå få in allt som ska hinnas med till jul.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffa en stund till innan det är dags att byta ut den så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer