Mysdag och övernattning.

Lycklig liten tjej här hemma då storasyster hade fixat hennes favoritfilm så jag antar jag kommer få se den MÅNGA gånger haha Det gör inget för den verkar vara bra och det är musik i den så jag antar jag kan stå ut. Den heter The Descendent och det finns tre olika filmer och vi fick hem den första så jag antar att vi får kanske be storasyster fixa resten också hihi
Haft besök av äldsta dottern och två av hennes barn och stora killen vart kvar och ska sova kvar. Vilken skatt det är att få rå om barnbarnen ibland och att han själv vill sova här gör att mitt mormors hjärta smälter.
Vi har ett speciellt band han och jag då jag fick vara med på hand förlossning och jag fick klippa navelsträngen, det är stort för mig.
Ja dem andra barnbarnen är speciella också men den äldsta och jag har ändå ett band mellan oss och det har han även med sin yngsta moster lilla E.

Idag vart det inget bakat men vi har myst och kikar på film och ja barnen har spelat spel och lekt lite.
Så skönt att hon mår bättre och i morgon ska vi gå ut en sväng men först baka lite bullar. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
Men film kommer det bli på eftermiddagen och kanske kvällen, har börjat kika lite på filmer på Netflix och det finns så många haha
Eller se den filmen lilla E fick några gånger haha

Nej nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och se en film innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer