Mysdag och lite shopping.

Ja idag vart det en riktig mysdag, först med barnbarn och barn och samtidigt fira lilla killen som fyllt 3 och han vart så glad över sina paket. Och ja vi målade en bild tillsammans eller snarare han sa åt mig vilka färger och jag skulle färglägga en fyrhjuling.
Sen när deras mamma pluggade så myste och busade vi andra och ja idag lyckades jag få lilla sessan att somna och det var första gången så det var riktigt roligt. Och mamman vart glad för hon hann göra klart sin uppgift så hon kunde skicka in den.
Med andra ord en bra dag.

Sen hem och beställde lite mat innan vi drog ner till factory och köpte fina skor till min minsting och stora E var med men hittade inga hon ville ha så hon väntar lite till så kanske det kan komma in skor som hon med vill ha.
Det är inte lätt då hon börjar bli väldigt petig med vad hon vill ha och inte men ja det kommer dyka upp några som hon vill ha sen och då får vi köpa dem. Hon har skor som hon kan ha nu under våren då hon vägrat vinterskor men lilla E hade bara vinterskor så det var dags att köpa vårskor som hon kan ha nu när det börjar bli lite varmare.
Bjöd ungarna på lite fruktsallad nu ikväll efter ett parti Uno och ja det var uppskattat båda delarna.

Men nu myser jag ner mig i soffan en stund och kikar på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer