Mysdag med mina tjejer.

Nog är det väldigt konstigt att när man handlar och har en lista så har det alltid en tendens att bli mer man kommer hem med, och ja idag var inget undantag haha jag och sonen fyllde hela bilen med varor. Men nu har han så han klarar sig och även vi har så vi klarar oss ett tag. Hittade en massa roliga saker som vi pratat om här hemma att vi ska tillaga vid något tillfälle men sen inte handlat hem det som behövs. Nu finns sånt hemma så vi kan laga det när andan faller på och dottern får inspiration av en del vänner och deras matkultur så hon har en del recept hon vill testa och vi säger inte nej utan smakar och sen ger ett utlåtande.
Och ja oftast är det gott.

Vi gjorde det lätt för oss idag och stekte hamburgare och gjorde i ordning våra egna burgare så vi fick de exakt så som vi ville ha det och jag tror vi alla vart riktigt mätta och nöjda. Sen att jag handlade hem lite glass var bara lilla E nöjd med för hon har smaskat en del under dagen. Och jag misstänker hon vill ha rostad macka med nutella på i morgon... Inget jag gillar men det är populärt bland de små. Jag håller mig till mina mackor med ost eller salami på det gillar jag och sen min youghurt på morgonen med lite bär eller frukt på o chiafrön riktigt mumsigt för magen.

Blir en tidig kväll idag då jag är trött men först något avsnitt ur en serie innan jag byter ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer