Mysdag.

Mysdag på hög nivå har det varit idag. Medans skrutt kollat film och myst så har jag lyssnat på motivations cd och de har varit så härliga men nja det är inte min starka sida att lyssna på engelska så jag kommer nog lyssna på dem många gånger så jag riktigt förstår vad det handlar om. Men jag är nog den där eviga studenten som gillar att lära mig saker och sen har jag svårt att bara ha en sak i luften, jag vill gärna ha minst två eller tre. Så nu vart denna cd serie min tredje och på ett sätt så är det två som hänger lite ihop men ändå inte. Svårt att förklara men de handlar om vart man sätter fokus och min egen inställning till allt det som händer runt mig.

Lunchen som bestod av plättar vart populär och middagen sen som vart ris och kycklinggryta gick åt som smör i solen hihi älskar när barnen uppskattar det man gör.
Skrutt och jag har gjort vision board idag och jag vet inte vem som hade roligast haha men hon vart klar fortast i alla fall hihi mina, gjorde två, vart bra men jag kommer göra fler när jag får hem nya patronen till skrivaren hihi.

Dagen har gått i kärlekens och glädjens tecken och jag önskar att den hade kunnat hålla på lite till men skrutt sover gott nu och de andra är på sina rum så jag har myst ner mig i soffan och kikat på "Sofias änglar" och nu är det "Meltzer och döden". Två program som verkligen får en att tänka till och vara tacksam för det man har och att man kanske ska uppskatta det lilla i livet.

Men snart kommer jag byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229