Möten med både kända och nya människor.

Dagen har gått jättefort men det har varit en riktigt rolig dag och många roliga samtal har det blivit och ja flera kommer det bli framöver för många bokade in nya besök och hjälp att få bli lättare om sina fötter. Dagen har gått i ett men det gjorde inget för det har bara varit roligt och jag hade några kända ansikten idag med och några jag kommer få lära känna så det är roligt.
Och att få hjälpa människor med sina fötter är verkligen roligt.

Fick sällskap av sonen hem och hann prata lite med honom och samtidigt så bestämde vi hur vi ska fira hans födelsedag som närmar sig. Och ja vi kom fram till hur och när vi ska fira honom. Så nu är det bara fixa present och allt annat jag lovat fixa.
Det är inte lätt att hitta på present till en son som aldrig önskar sig något och anser att vill han ha något så köper han det.. Men jag tror ändå jag fått till en perfekt present åt honom. Men ja det återstår ju att se om det blir bra eller inte.

Myser ner mig i soffan en stund till och kikar på något avsnitt till innan jag byter ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer