Morsdag

Godmorgon idag fick jag sovmorgon även om jag vaknade vid 5 så la jag mig en stund på soffan o lyckades somna om till halv 8 hihi det är lyx för mig. Ja idag är det mors dag och det är en tradition som sitter djupt rotad i mig att man SKA fira sin mamma oavsett. Men i år tänker jag inte fira min egen mor men mina barn ska fira mig och jag tänker aldrig kräva av dem att de måste fira mig utan det är något som de får välja själv. Jag ska ordna en tårta och sen ska vi äta den och bara njuta av dagen.

Alla har inte en mamma att fira och alla har inte sina barn som finns där o kan fira den med dem, igår var det 16 år sen min halvbror dog i en tragisk olycka. Tiden går så fort jag tycker inte det var så länge sen det hände och jag var tvungen att ringa min far och berätta vad som hänt.

Men idag är det alla mammors dag och hur firar ni den? Vi kommer bara njuta av dagen och äta god tårta :) Flickorna ritar massor och pysslar med saker som jag får och ja äldsta dottern firade mig förra helgen med en fin text och en tavla :) Samt jag fick massor med rosor från alla barnen.

Solen lyser och det ser ut att bli en lika fin dag idag så ja vi går väl ut och njuter av det vackra vädret idag med :) Men först lite grötfrukost och sen äta av korvarna jag köpte på marknaden. Mums det är så gott med ren och älg korv :)
Ha en härlig dag Kram kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229