Montera möbler och vattenkrig.

Ja vi hade kanske kunnat valt en annan dag då det inte var så varmt men tjejerna ville så gärna få ihop sina möbler dem väntat så länge på och ja det vart riktigt bra även om det var varmt och jag höll på att storkna flera gånger men ja dem är monterade och jag tror tjejerna är nöjda och glada över sina nya saker till rummen. Härligt när det blir som dem tänkt sig. Glada barn ger en glad mamma.
Och då sonen är iväg på lite äventyr så beställde vi mat idag men det är så mycket så nu har vi lunch till imorgon med och det är ju inte helt fel.

Tjejerna har invigt sina vattenpistoler och ja dem hade roligt och det är ju huvudsaken även om den ena fuskade lite så dem hade roligt så länge dem höll på. Och jag passade på att njuta av det fina vädret och idag har det verkligen varit fint med en strålande sol hela dagen och ja jag hängde ut kläderna så dem var nästan torra nu ikväll men får hänga kvar i uterummet på ställningen över natten så är dem nog torra imorgon. Dagen vart väldigt varm men ja jag tror vi är nöjda med den och ser fram emot fler såna dagar förutom att montera möbler i en bastu...

Tror jag ska mysa ner mig en stund i soffan och se något avsnitt ur en serie innan jag byter ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vattenkrig är roliga krig
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är dem både för stora som små 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma