Mitten på veckan redan och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja onsdag och i mina ögon mitt i veckan, helgen är snart här och jag vet att många ser fram emot den. Idag är det lite på agendan och ett skriftligt prov är inbokat och sen en föreläsning vilket känns helt ok eftersom jag hann gå igenom filmerna igår kväll som ska vara till provet. Och det var ju sånt som jag arbetar med dagligen när jag är på jobbet så det provet kommer nog gå bra och sen får jag åka hem och äta lite lunch innan det är dags att hämta lilla E och sen hem och kika på föreläsningen.

Blir en liten speciell dag men ändå så kommer den bli bra och jag får tid för att reflektera massor när jag åker in och hem till platsen där jag ska göra provet.
Får se om jag ska handla lite sen så vi kan mysa lite framför tv en stund i dag med och ja lilla E har läxa som ska fixas och hon har blivit riktigt duktig på att läsa så när vi åker till Ullared så ska jag se om jag kan hitta den allra första boken om Harry Potter. För den vill hon verkligen läsa nu säger hon då vi hittade bok nr 2 och 3 efter storebror.

Men först lite meditation innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Lycka till med dagens uppgift

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack så mycket 🙏💕

nouw.com/positiv5barnsmamma