Mitt lilla äventyr..

Oj vilken dag och vilken energi jag haft och ja har fortfarande, men det känns att jag varit vaken länge nu så det ska snart bli sängen så jag orkar med morgondagen. Ja mitt lilla äventyr idag gjorde att jag klev utanför min komfortzon, jag är inte den som brukar göra såna här saker. MEN jag har sökt en utbildning och ja nu hade jag inte alla betygen och då får man testa sina kunskaper genom att göra prov så det fick jag göra idag och det kändes så bra när jag var där och allt bara flöt på. Resan dit och supertrevliga personer som jag mötte i Linköping som kunde hjälpa en förvirrad kvinna till rätt buss och en busschaufför som berättade vart jag skulle gå av så jag kom rätt och ja en supertrevlig kvinna som vaktade oss när vi hade prov som berättade det vi behövde veta.
Som sagt jag har en bra känsla men dem ska rätta testerna och sen får vi besked längre fram hur det gått och sen får vi besked under semestern om vi kommer in på utbildningen eller inte.

Det kändes lite pirrigt i morse men ja jag fixade detta och nu är det bara att vänta och se vad som kan komma ut av det.
Väl hemma så fick jag lite egentid med E innan vi gick tillsammans upp till skolan för att hämta lilltjejen som varit på fritidshemmets dag som anornas varje åt och brukar vara uppskattat av barnen och ja hon tyckte det var den bästa dagen på fritids på länge. SÅ härligt och sen har hon varit lite trött tror jag för hon har varit en aning gnällig och somnade medans jag hade kursens sista avslutande del och ja jag kommer verkligen sakna den. Men har en del kvar att jobba med så ja det kommer jag fortsätta med.

Men nu ska jag snart byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,