Mitt i veckan redan och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja då har vi kommit till mitten av denna vecka redan och utanför har det regnat lite och är ganska grått men det gör inte mig något, då kan jag mysa inne med lite tända ljus och plugga lite till.
Har även ett arbetspass inplanerat så det ska jag också göra men det är ett kortare så det är skönt och sen är det bara ett pass kvar för denna vecka. Tycker veckorna gått väldigt fort nu och ja det är ju så när man har fullt upp och väldigt roligt då har tiden en tendens att kännas som den går fortare.

Barnen sover fortfarande och ja det får dem göra en liten stund till innan det är dags att väcka dem och börja dagen lite smått.
Dem har skola i dag förutom sonen som åkt på någon ögoninfektion, men han kände sig lite bättre igår än dagen innan och jag pratade med vc i går och dem tyckte vi skulle avvakta och bara tvätta flera gånger med ljummet vatten, men skulle det bli värre så självklart skulle vi ringa igen och få en tid då. Och ja jag förstår om dem har fullt upp i dessa tiden och det finns ju en del man kan göra själv. Så vi avvaktar och ser hur det utvecklar sig.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att väcka upp mina små glädjespridare.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och ha en fin dag
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra, tack o du med får ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Tack tack 🌻🌻
nouw.com/sandrasjoberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,