Mitt i veckan.

​Godmorgon njuter av mitt kaffe och hör hur barnen sover gott i sina sängar. Lite sovmorgon fick vi nog alla men ja den där inre väckarklockan var lite väl tidig nu när jag fick sova lite till men ja så är det ibland och jag får ju en lugn morgon så jag är nöjd.
Har bara två pass kvar nu innan jag tar ledigt och det ska bli så skönt och jag tror inte jag har längtat så mycket som jag gör nu.

Ett jobbpass står på agendan idag och ja det ska bli intressant att se vad dagen har att bjuda på, lite planering kommer det antagligen att bli och en hel del diskussioner. Och jag ska även hämta lite nya arbetskläder så det ska bli intressant och se om mina är med denna gång. Ska även planera lite inför midsommar med trollen och vi har väl gjort lite planering men allt är inte riktigt klart och ja det blir nog bra när vi är klara men ändå så ska vi hinna få det klart då det är midsommar om två dagar! Haha så kan det gå när alla jobbar och inte har haft en tanke på att det är så snart. Men jag tror det kommer bli bra.

Nej nu ska jag hämta en kopp kaffe och njuta av lite tv innan barnen vaknar och vi ska börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer