Mitt i arbetsveckan redan.

Godmorgon ja då har vi fått onsdag redan och det är mitt i arbetsveckan (om man nu inte jobbar helgen för då är det kanske inte mitt på arbetsveckan) men jag tycker det är ganska skönt och ja idag fick jag vara lite ledig. Så idag blir det att pyssla om mina barn och hemmet lite. Sen har jag tagit med mig bokningsboken hem och även kopplat jobbtelefon till min mobil så jag kan ta emot bokningar om någon ringer och ja det är lite roligt även om det var något jag inte behövde. Men det var antingen det eller prata in ett nytt meddelande på telefonsvararen.

Tog kontakt med ena firman jag beställde hobbysaker av i slutet på januari och grejerna har inte kommit än och då visade det sig att en produkt inte har kommit in på deras lager än så det var därför det dröjt men nu bokade de in allt utom den så jag får sakerna och jag vet att min lilla fröken längtar lite eftersom vi beställde ett pysselset där hon ska skapa en alldeles egen drömfångare och ja det har hon längtat lite efter och jag har lovat att inte hjälpa till om hon inte ber om det... Kommer bli en större utmaning för mig än för henne.

Myser ner mig en stund till med kaffekopp nr 2 och väntar på att barnen ska vakna så vi kan börja njuta lite av dagen sen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Onsdag so, är min dag för ett kvällpass
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Brukar vara min med men denna vecka är jag ledig 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag önskar dig en fin dag ❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och jag önskar dig detsamma ❤

nouw.com/positiv5barnsmamma