Mina tankar en lördag morgon.

Godmorgon vakna till ett lite vitare landskap i dag men ja vi får se hur länge det får ligga kvar, vill verkligen ha vinter nu så vi kan se fram emot en vår och njuta av det som kommer fram ur snön och spirar av liv för våren är ju vad det handlar om för mig och ja jag ska snart börja planera lite vad vi ska plantera ute och nja jag hade nog velat ha börjat redan men det hinner jag så det är dags att plocka fram odlingskrukorna och sen frön så vi kan njuta av allt sånt när det är dags sen. Har haft funderingar på att se om jag kanske kan ta några pallkragar och odla lite grönsaker i de men ska kolla med hyresvärden så det är ok först. Annars får jag lösa det på något annat sätt.

Både jag och barnen gillar att se hur det växer och frodas och ja vi gillar att plantera så det kommer nog bli bra men risken finns att det kommer bli lite för mycket men ja det gör inget för jag har vänner som säkert vill ha några plantor i såna fall.
Jag vet att vi har planterat tomater och paprika tidigare i krukor så ja det ska vi nog göra i år med och då får jag nog snällt köpa in fler krukor så då alla vi har är inne med växter i haha även där har vi en tendens att få dem att växa och nu när vi fick större så ja då är det inte lika trångt med alla gröna växter så som det var i lägenheten. För där tyckte barnen det var lite mycket men inte nu så ja det är skönt även om det är fler växter nu än tidigare.

Nej nu tror jag att jag ska mysa ner mig en stund medans jag väntar på att barnen ska vakna och vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon denna lördag 🌼
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon Sandra 🌼

nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vi har oxå påbörjat planerna på årets odlingssäsong

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är verkligen spännande 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack o du med får ha en fin dag.

nouw.com/positiv5barnsmamma