Mina morgonrutiner, vad har ni för rutiner på morgonen?

Godmorgon varit vaken en liten stund men njutit av morgonen och mediterade lite och även gjort mina morgonrutiner jag haft ett tag nu som verkligen ger mig en bra start på dagen. Vilka morgonrutiner har ni?
Jag får börja dagen med att reflektera över dagen igår och ta med det som var bra in i dagen i dag och resten släpper jag fritt så dem kan fladdra iväg och så småningom försvinna. En tacksamhetsstund då jag får reflektera över vad jag redan har och som jag kan vara tacksam över. Dagens övning i EKIM och dess budskap som ger mig en daglig påminnelse att livet inte är alltid som man uppfattar det. Sen skriva här på bloggen ja det ger mig lite glädje och jag vet att det är några som läser så jag får inspirera någon varje dag vilket jag tycker är en inspiration i sig. Sen att jag kan ha möjlighet att få njuta av en god kopp kaffe medans jag gör allt detta är en bonus.

Idag blir det att ta hand om lite måsten här hemma och även att pyssla om sig själv lite. Kanske sitta i fotbad en stund och pyssla om de som bär mig genom dagarna och som lätt glöms bort, misstänker att jag inte får sitta själv utan att några fler vill sitta och få ompyssling av sina fötter. Och ja jag protesterar inte utan det får bli en sån dag idag då jag pysslar om familjens fötter och även hemmet lite. Lagar någon god middag från matkassen vi fick hem igår och ser om någon av tjejerna vill hjälpa till eller om de tar över helt och ja det är ju så de utvecklas genom att få göra saker på egen hand men jag finns i närheten och hjälper till när det behövs. Och det har nog varit en stor utmaning för mig (och jag tror det är så för många föräldrar) att släppa kontrollen i köket och se vad barnen gör istället för de kan mer än man tror ibland. Och med rätt stöttning så kommer de lyckas med allt de vill och det får de att växa på samma sätt som du gör när du får göra något du inte är van vid och det blir lyckat.

Oj nu vart det mycket igen men ja ni som orkar läser allt ni andra läser det ni orkar.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag läser andra blogg och tidningar på nätet. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Det gör jag också och man får alltid tips på olika saker

nouw.com/positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en fin dag 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma