Min början på dagen.

Godmorgon söndag och sista dagen denna vecka och jag blickar tillbaka och ser vad denna vecka innehållit, och ja den har innehållit lite jobb och en massa god mat, trevligt umgänge och en massa ledighet som jag njutit av. Och ja mer ledigheter har jag att njuta av under veckan som väntar runt hörnet men idag ska jag göra lite nytta och besvara lite mail som jag valt att vänta med. Planera lite med barnen vad vi ska hitta på nu under denna ledighet och om det är något speciellt de vill göra. Sonens svar vet jag redan men tjejerna har inte sagt att det här vill vi göra, så ja det ska vi prata lite om antingen idag eller i början av veckan som kommer.

Och idag ska jag se om jag får tid att göra en sak som jag verkligen längtat efter ett tag nu, men ja det beror på om det ska regna eller om solen vill komma fram och visa sig. Lilla E hade vaknat före mig i dag så snart ska vi äta lite frukost tillsammans och bara njuta av vår morgon kanske vill hon göra mig sällskap när jag mediterar eller inte oavsett så kommer jag meditera lite efter frukost.
En skön start på dagen om du frågar mig och ja det är många tankar och funderingar som far runt i huvudet på mig och då är meditation ett bra sätt, ja i alla fall för mig, att stilla de lite och kanske få lite ordning bland alla tankar.

Först lite frukost innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Sitter precis med frukosten framför mig

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Dagens bästa stund 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Tack för att du delar alla "quotes". Den här är klockren!
nouw.com/psykiskohalsablogg