Midsommardagen.

Godmorgon njuter av dagens första kaffe medans barnen sover gott en stund till och ja det gör dem rätt i som passar på och njuter nu när dem är lediga. Jag vaknar tidigt som vanligt men det gör inget för jag gillar att få dessa lugna mornar för mig själv.
Ja idag har vi sommarsolstånd och dagens längsta dag är här då solen knappt eller inte går ner hos oss här i Sverige. Sen går vi mot dem mörkare tiderna och ja det kommer ju dröja men det är nu det vänder och solen kommer gå upp senare och gå ner tidigare men det är så det är och jag gillar att leva och bo här i Sverige med alla skiftande årstider och just detta med solljuset som gör vi får lite längre dagar under sommaren då det är varmt och skönt ute och lite mindre under den kalla årstiden.

Snart har jag med semester och jag har lovat min minsta att det första vi ska göra på måndag är att sätta oss i solen och läsa varsin bok. Jag är så glad att hon älskar att läsa precis som jag och jag är så tacksam över att min farbror visade mig tjusningen i att läsa en bra bok och få fly undan en stund. Och jag har fått ge den gåvan till min minsta även om jag försökt med dem andra barnen med så har ingen av dem varit intresserad av att läsa böcker. Men min minsta är det och det tycker jag är väldigt bra för hon kommer ha nytta av det länge och sen att få läsa en bok och följa allt som personerna i boken får vara med om är helt fantastiskt.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan en stund och vänta på att barnen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag hoppas det blir en fin dag idag i och med sommarsolståndet! 😃 lugna mornar är så himla härligt det också utan stress! Vad kul att du och den minsta hsr samma intresse så för böcker, kul att ha något gemensamt och hoppas ni kommer få det mysigt på måndag i så fall ❤️
nouw.com/emmaengstrom
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är verkligen superskönt 😊 Ja jag älskar verkligen att läsa o är så glad att äntligen är nått av mina 5 barn som delar denna glädje 😃 Tack o jag hoppas du med får ha en fin dag idag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma