Midsommar med sill, färsk potatis och jordgubbar.

Ja dagen vart lite annorlunda men jag är nöjd och även om vi inte hade så mycket inplanerat så tror jag barnen gillade dagen. Vart några diskussioner och jag fick lite tankar och funderingar efteråt men ja jag tror ändå jag låter dem flyga iväg på samma sätt som dem kom flygande till mig. Men vilken tur vi hade med vädret idag, strålande sol hela dagen och jag har verkligen njutit även om det varit varmt så har jag verkligen njutit av dagen.

God mat och trevligt umgänge, kan det bi bättre? Nej egentligen inte men kanske lite spel att hålla på med ute eller en pool nu när det var så varmt som det var hade varit skönt. Men det kommer så småningom och då kan vi njuta av det med.
Och ja spel har vi men dem ligger bland förråds sakerna så det kommer ta en stund innan vi börjar röja där för jag vill få ordning inne i huset först innan jag börjar där. Men det kommer det med så småningom.

Nu myser jag ner mig i soffan och njuter av kvällen en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Ramiro
Ramiro,
Det samma! 🌹
nouw.com/ramiro
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Trevlig midsommar 💐☀️🇸🇪
nouw.com/densaknadefamiljen
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack och jag önskar dig detsamma 💐🌞🇸🇪
nouw.com/positiv5barnsmamma