Men när jag väl fått nog, så är det jävlar-i-mej stopp!

Jag har inga problem att ge folk fler chanser än vad de förtjänar.
Men när jag väl fått nog, så är det jävlar-i-mej stopp!

Ja jag har inga problem att förlåta och ge folk en ny chans... De som känner mig vet att en del har fått väldigt många chanser.
Men när jag väl fått nog ja då är det mer än nog och ingen mer chans får de då.
För när jag ger en person en ny chans så innebär det att jag litar på att de inte ska göra om samma misstag igen, men ja enligt den erfarenheten jag har så brukar de flesta göra det igen.. Och när jag får nog av att bli besviken och ledsen eller överkörd åter igen då är det mer än nog och då får de inte mer chanser och för mig har det ibland varit många vänder innan jag sagt ifrån.

Men när jag väl säger ifrån så ja då gör jag det rejält för ibland finns det inga ursäkter i världen som kan rättfärdiga det någon gjort och det enda som finns för mig att göra då är att höja handen och vinka hejdå medans de reser ut från mitt liv.
För även om det är så att vi alla ibland gör misstag och kanske förtjänar en ny chans men när man gör samma misstag om och om igen så nej då förtjänar man inte en 4:e eller 5:e chans utan då förtjänar man inte att få fortsätta vara en del i mitt liv längre.

Gillar

Kommentarer

Hemljuvligahem
Hemljuvligahem,

Har också blivit sviken av mitt ex och nu mår man skit utav de man har fått gå igenom och ska behöva bygga upp sitt liv pga av honom! Vi har varit alldeles för snälla som tar emot skit från andra och satt oss själva i sista hand. Såna som oss ska ju igentligen folk va rädda om för att inte förlora.

nouw.com/hemljuvligahem
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är vi verkligen eller jag har nog tuffat till mig en del. Men att ta hand om sig själv ska man nog prioritera lite oftare. Stor kram till dig ❤

nouw.com/positiv5barnsmamma
Hemljuvligahem
Hemljuvligahem,