Mellomys med tjejerna.

Ja dagen vart hyfsat bra och jag tror barnen är nöjda. De fick göra chokladknyten som är friterade och sen njöt de av det medans vi kikade på Mello och röstade med apparna och nja det vart nog inte som vi tippade men det var ett bra startfält idag så det var svårt och nu ser vi fram emot de andra innan 2:a finalen är och slutligen den svenska avslutningen innan det är dags för vinnaren att åka till den stora Eurovision (om man nu får göra det i år eller inte det återstår ju att se sen). Lilla E valde maten idag och ja vi hjälptes åt lite men det var supergott som vanligt när hon hjälper till och hon älskar att ha morot i köttfärssåsen så ja det var ju bara att ställa sig och riva de som fanns hemma.

Ska sätta mig i morgon och kika lite på vad vi ska hitta på för maträtter nu i veckan och se om det kan vara något jag behöver komplettera med och ja grönsaker är ju något som går åt här hemma så det behöver fyllas på och sen mer mjölk till mina små kalvar haha den största är sonen och minsta dottern, de älskar mjölk och ja det är ju bra medans stora E och jag föredrar vatten till maten istället. Och det är ju så gott med vatten.

Nej nu är det snart dags att byta ut soffan mot sängen så man orkar med morgondagen och jag misstänker lilla barnbarnet vaknar tidigt i morgon så då är det bara att kliva upp.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer