Magvärk och lite ompyssling vart det idag.

Ja dagen vart inte riktigt som jag tänkt mig då jag fick hämta en liten tjej med magvärk och lite illamående men efter en stund på soffan sovandes så kände hon sig bättre så ja det fick bli en lugn dag bara här hemma med henne och jag tror inte det är någon större fara och jag kollade med läraren om hon var bra imorgon om hon kunde få komma då så ja det var inga problem. Så imorgon får hon åka till skolan medans jag uträttar lite ärenden och sen efter jag hämtat henne så får vi göra något ihop och sen ha utvecklingssamtal. SÅ ja nu håller jag tummarna att inger händer i natt så får vi se om hon känner sig helt frisk imorgon.

Ja idag fick jag klartecken på båda mina ämnen jag vill skriva så nu är det bara välja ett och sen börja skriva haha inte det lättaste men ja det kommer nog gå bra skulle jag tro.
Idag har orden flödat och ja dessa dagar när jag får inspiration att skriva så gör jag det och glömmer nästan tid och rum men ja det är skönt med härliga ungar som får mig att inse att det kanske gått mer än 5 minuter när man settat och skrivit i 2 timmar...
Dem får mig att njuta av dagen och så länge jag inte har en deadline på det jag skriver så är det ju lugnt. Men ja jag älskar att skriva och jag hoppas att alla som får läsa det kommer gilla det och vem vet vem jag kan inspirera.

Drömmer mig bort lite och myser ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer