Magiska möten.

Ja vissa möten man har märker man direkt vilken energi personen har eller vad den brinner för och ja idag hade jag ett sånt möte eller snarare samtal och jag vet att jag kommer få fler såna samtal i framtiden från denna härliga kvinna. För jösses vilken energi och engagemang hon har och ja jag har bestämt mig och vill jobba med henne någon gång i framtiden.
Långt ifrån alla brinner för det dem gör och ja när man märker någon brinner för det dem gör så finns energin där och dem smittar den till dem de möter eller pratar med.

Har pluggat lite, haft det givande samtalet och även hunnit se film och lite tv med tjejerna medans sonen är ute med polarna. Tänt lite ljus och myst ner mig i soffan med tjejerna medans vi kikade lite på "Fångarna på fortet" och ja lilla E tröttnade och gick iväg och spelade spel med sin kompis via mobilen. Idag har det varit en riktig höstdag med lite kyligare luft och blad som virvlat i vinden och som skiftar mer i färg. Det är lika intressant varje år att få följa trädens färgskiftningar innan alla löven ramlar ner och lägger sig som en matta på marken.

Nej slappar lite mer i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer