​Lyckliga människor slösar inte sin tid på att såra andra.

Lyckliga människor slösar inte sin tid på att såra andra.
Elakhet är för människor som är olyckliga, frustrerade, medelmåttiga och avundsjuka.

Ja vi möter alla sorters människor på vår väg genom livet. Och när vi möter dem som är lyckliga så kommer vi märka det för dem är glada och ibland kan det stråla om dem för dem är så lyckliga.
Men vi kommer även möta dem som är olyckliga och det kan vara många olika orsaker till varför dem är det.
Dem kan vara frustrerade eller avundsjuka på att andra har bättre liv än dem (som dem anser själva)
Och ja det kan nog vara frustrerande att se när andra runt omkring får allt du själv önskar eller man kan nog bli avundsjuk när det går bra för alla andra men inte för dig.

Men även om du inte har det liv du önskar så behöver du inte vara avundsjuk eller frustrerad, för du har ju ingen aning vad dem gått igenom för att få exakt det liv dem har idag och nej det är ingen garanti att dem är lyckliga bara för att dem har ett liv du önskar du hade. Så var tacksam över det liv du har istället, och är du inte nöjd? Ja men gör en förändring då!

Gör den förändring du behöver för att få det liv du vill ha. Gå ut i livet och njut och inse att det liv du har är något som någon annan drömmer om att få. Jag tror att ibland skapar vi vår egna frustration för vi inser inte vad vi har vi ser bara det vi saknar i våra liv.
Men om du börjar titta lite på vad du har i ditt liv så kanske du inser hur mycket du har som du inte tänker på.

Gillar

Kommentarer