Lyckliga människor slösar inte sin tid på att såra andra.

Lyckliga människor slösar inte sin tid på att såra andra.
Elakheter är för människor som är olyckliga, frustrerade, medelmåttiga och avundsjuka.

Mår en människa bra så vill dem oftast få andra i sin omgivning att må bra och då försöker dem peppa andra och lyfta dem istället för att sänka och trycka ner dem.
För en person som känner att dem måste såra, trycka ner och säga elaka saker om andra behöver kolla över hur dem egentligen mår. För oavsett hur dem mår så kommer dem inte må bättre för att dem är elak mot andra.

Dem som är elaka är oftast olyckliga människor, kanske frustrerade att du har det du har i ditt liv eller att du är den du är. Dem kan vara avundsjuka på dig och vilja vara dig men det är ändå inte ok att vara elak mot någon annan.
En sån person behöver arbeta med sig själv för den är oftast missnöjd med sig själv och sitt liv. Och då är det där den behöver göra en förändring inte vara elak mot dem runt sig, för det kommer bara sluta med att den personen blir ensam och ingen vill umgås med den.

Vi har alla ett val och ett ansvar att skapa våra liv så vi känner oss lyckliga och nöjda med det vi har, för då har vi inte tid att såra andra utan vi njuter av livet vi har skapat. Och skulle du märka att du sårar andra så förändra ditt liv så du slipper bli avundsjuk på det andra har och skapa det liv du vill ha. För ingen kan göra det åt dig.

Gillar

Kommentarer