Lyckan kommer inte när du får vad du vill, utan när du njuter av vad du har.

Lyckan kommer inte när du får vad du vill, utan när du njuter av vad du har.

Ja livet är det som sker här och nu och det är här vi ska leva och njuta. Vi ska inte se tillbaka och leva i det förgångna för då missar vi det som sker i nuet. Framtiden har ju inte hänt än så lev inte där än för då kan du missa vägskälet du kanske hade tagit om du varit medveten i nuet.
Ja det är viktigt att ha en balans, ska du se bakåt så gör det för att se hur långt du kommit inte för att leva där och älta sånt som redan hänt. Framtiden har inte hänt än så även om du tänker på hur du vill leva ditt liv där så skapa de förutsättningarna i dag för att du ska få det liv du drömmer om.

Nuet är där livet sker och den stund du har just här och nu är om några minuter det förflutna så gör det bästa du kan och skapa det liv du vill ha och när du ser bakåt så var stolt över den du är och hur långt du kommit. För du är värd att få det du drömmer om och att bli sedd av de du vill bli sedd av. Du är värd att älskas och att bli behandlad med respekt och vänligt.

Oavsett vad du varit med om i det förflutna så har du en möjlighet att skapa det liv du vill ha och drömmer om, stanna upp och andas och se sen vad du ska göra för att få det liv du vill ha. Behöver du förändra något för att du ska kunna få det liv du drömmer om? Du kanske drömmer om en karriär eller en familj, har du det som behövs för att kunna få det du drömmer om?
Om inte så kanske du ska se över vad du kan göra för att få de förutsättningarna för att kunna få det liv du drömmer om.
Men glöm inte att njuta av det du har idag, här och nu för det är här livet sker inte igår och inte imorgon utan här och nu så njuta av det du har runt dig och det som finns i ditt liv idag.

Gillar

Kommentarer