Lycka börjar med dig. Inte med ditt förhållande, inte med ditt jobb, inte med dina pengar......

Happiness starts with you.
Not with your relationship,
not with your job,
not with your money,
not with your circumstances,
but with you.

Lycka börjar med dig.
Inte med ditt förhållande,
inte med ditt jobb,
inte med dina pengar,
inte med dina omständigheter
utan med dig.

Ja vad som är lycka är olika för olika personer och vad som gör just DIG lycklig kan nog bara DU svara på.
Så vad gör dig lycklig?
Vad är lycka för dig?
Oavsett vad du definierar som lycka så är det en känsla och den kan komma och gå lite som den själv vill nästan. MEN du kan göra så den kan vara längre perioder i ditt liv men vad skapar den känslan hos dig?

Oavsett vad som framkallar den känslan så börjar det med dig!
För det är DU som vet vad du känner och hur du känner dig lycklig och då spelar det ingen roll vad eller vem som gjort dig lycklig för det är ändå DU som känner det och skapade den känslan utifrån något du gjorde eller någon du var med.
Och ja pengar kan göra att du känner dig lycklig men det är bara en kortvarig lycka för när pengarna är slut så är känslan kanske där i början men den kommer avta och därför kommer du leta efter saker som kan ge dig den känslan igen.

Men om du stannar upp och funderar på vad som gjorde dig lycklig? Hur kändes den känslan... så kan du nästan känna den känslan igen... men hur är det möjligt? Jo när du tänker på hur den känslan uppkom så i dina tankar skapar du samma förutsättning som du hade då och samma känsla dyker upp och det gör du helt själv bara med dina tankar och det kan du göra med så många andra saker som får dig att känna på samma sätt som om du verkligen skulle göra det.

Men när du släpper den tanken blir du inte besviken då?
Blir du besviken när dina pengar är slut och den känslan avtar? Nej kanske en del gånger men inte alltid och det är dem gångerna du ska tänka på, för att få den där känslan som du vill uppnå. Och ja det kan nog låta lite som "humbug" för en del men en del kommer verkligen förstå vad jag menar.

Och det jag menar att oavsett vad som får dig att känna känslan av lycka så börjar det med DIG, ingenting annat.

Gillar

Kommentarer