Lycka är när du mår bra med dig själv utan att känna behovet av någon annans godkännande.

Happiness is when you feel good about yourself without feeling the need for anyone else's approval.

Lycka är när du mår bra med dig själv utan att känna behovet av någon annans godkännande.

Ja när vi släpper behovet av att ha andras godkännande så kommer vi börja bry oss om vad vi själva vill och hur vi själva mår.
Även om andra runt oss har en åsikt så vem lever ditt liv? Jo det är DU så börja bry dig lite mer om vad du vill och hur det får dig att må. För det är faktiskt DU som ska leva ditt liv inte andra.

Och jag har lärt mig att de som har flest och mest åsikter om dig och ditt liv är de som inte vågar gå sina egna vägar utan är rädd att du ska lyckas med det du företar dig och vet du? DU KAN KLARA ALLT DU VILL!
Ja du behöver inte få mitt eller någon annans godkännande för att göra något, vill du göra något (så länge du inte skadar andra) så gör det om det får dig att må bra.

För när vi gör saker som får oss att må bra så kommer vi ha en känsla i kroppen som många säger är lycka och om det är det så ja då är det DU som skapat den inte andra och nej vi behöver inte godkännande från någon annan utom oss själva om vi vill göra sånt som gör oss lyckliga, glada och får oss att må bra.

Så sluta be om godkännande av andra, gå iväg och njut av ditt liv och gör det som får dig att må bra.

Gillar

Kommentarer