Lugn och ledig dag då vi tar dagen som den kommer.

Godmorgon njuter av en lugn morgon då alla sover och ja det är mörkt ute fortfarande men det vänder om någon månad igen och blir ljusare men ja denna årstid innan snön och advent kommer så känns det väldigt mörkt ute.
Ledig dag och jag ska ta hand om rentvätten som vart igår så det blir klart. Sen får det bli mys med trollen och kanske kolla på något avsnitt ur en serie jag köpte som jag vet jag älskade när jag var yngre. "Charmed" eller "Förhäxad" som den heter på svenska, och ja jag har alltid gillat såna filmer/serier där det är lite övernaturligt och mystiskt. Så när jag såg den var på nersatt pris så köpte jag hela serien hihi men vet att dem börjat spela in nya avsnitt med nya skådespelare men den har inte visats i Sverige och det kan jag tycka är lite synd då den verkar vara bra, har sett några avsnitt på nätet.

Men annars får det bli en dag då vi tar dagen som den kommer och ja vi ska ner på byn en sväng och köpa lite lördagsgottis men det är väl det enda vi har planerat och sen tror jag att lilla E vill fortsätta sy och jag ska kolla om jag kan hitta några kardborrbitar så hon kan använda det till sina dockkläder. Hon satt i går och berättade hur hon ville göra tröjan hon sydde på enklaste sättet i går för att lära sig hur maskinen fungerar.
Och ja det ska bli spännande att se vad det kommer bli av denna lilla tjej men ja även dem andra två. Sonen har redan nu sagt vad han vill jobba med och vilka hans framtidsplaner är och där är det intressant att se för han har kunskaper och väldigt lätt för att lära så vill han kan han gå mycket längre än han tror. Även E har lätt för att lära sig och kan gå hur långt som helst men hon har inga planer än på vad hon ska göra i sin framtid och ja det behöver hon ju inte bestämma nu. Och man kan alltid ändra sig i framtiden om man inser att nej detta var inget för mig. Och det är skönt att dem får veta det och ja dem behöver ju bara titta på mig som väljer nu mitt i livet att ändra på mina framtidsplaner när det gäller jobb.

Men nog om det nu tänker jag mysa ner mig i soffan och njuta lite av mitt kaffe och lite tv medans jag väntar på att barnen ska vakna.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, nu blir det mörkare för ett tag. Jag hoppas att tiden går fort och det blir ljusare igen! Ha en fin dag ❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det hoppas jag med ☺️ Tackar och du med får ha en fin dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Rydell013
Rydell013,
Godmorgon vännen @positiv5barnsmamma håller med att det blir mörkt nu ett tag framåt innan det vända igen för att bli ljusare om några månader som jag önskar det går fort för att det ska bli ljusare igen .. Passar på att önska dig en trevlig lördag kram🌹❤
nouw.com/rydell013
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon @Rydell013 ja vi får hoppas det går fort så vi kan få ljusare mornar och kvällar igen. Tackar och du med får ha en trevlig lördag 🌹❤ kram
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och ha en fin dag 😊
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra, tack och du med får ha en fin dag ☺️
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
CristinaS
CristinaS,
God morgon! Ja, det kommer bli en sådan mörkt månad men sedan vänder det! Jag älskar serien! vart köpte du den ? Ha en fin dag min vän! ❤️
nouw.com/cristinas