Lucia och tredje advent.

Godmorgon till Lucia dagen och även den tredje advent och ja familjen sover medans jag hunnit dricka ur dagens första kopp kaffe medans jag lyssnar på dagens övning i EKIM (EnKursIMirakel) och det är en kurs jag verkligen har hållit på länge med nu och nja jag är nog inte så noga med övningarna men har ändå märkt en förändring i mitt sätt att tänka och det är ju lite det som är tanken med hela den kursen.

Men idag är det Lucia och den kommer vi se på tv och sen ha lite adventsfika med hela familjen, vilket jag verkligen gillar. Sen har jag nog lovat lilla E att vi ska göra en sats kola idag. Hon ville göra det igår men efter allt bakning så var vi en aning trötta så valde att skjuta på det till idag istället. Och ja jag tror de kolorna kommer gå åt fort för jag vet att mina barn gillar sånt väldigt mycket och jag kommer göra mer längre fram sen, en aktivitet jag har planerat in i familjekalendern. Men det är ju ett tag dit så ja idag blir det kola och sen mysa ordentligt med alla.

Men först en kopp kaffe till och sen mysa ner mig i soffan en stund medans jag väntar på att familjen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig Lucia dag kram kram

Gillar

Kommentarer