Löv. Hur vackert de visar oss förändringsprocessen ...

Leaves.
How beautifully they show us the process of change... just as we'd never try to stop leaves from turning, we can allow joy, sadness, happiness and pain to cycle within us, safe in the knowledge that peace comes with letting go.

Löv.
Hur vackert de visar oss förändringsprocessen ... precis som vi aldrig skulle försöka stoppa löv från att förändras, kan vi låta glädje, sorg, lycka och smärta cirkulera inom oss, säkra i vetskapen om att frid kommer när vi släpper taget .

Ja att få följa naturens gång är väl en underbar sak och att få uppleva alla årstidernas skiftningar är ju väldigt vackert. Och jag personligen älskar verkligen att se och följa årstidernas skiftningar och se hur varje vår allt som växer börjar frodas och växa och nya löv kommer fram och blir så där härligt gröna och vackra och fyller träden med sin vackra skrud av löv. Sen under sommaren så kan dessa löv ge oss lite skugga om vi sätter oss under ett stort träd med mycket löv, under hösten så ändrar de färg och senare under hösten dalar ner och lägger sig som ett täcke på marken och förbereder moder jord för lite vinter vila.

Och även vi människor har olika skiftningar även om det inte gäller årstider men vi kan alla ha olika "årstider" då vi förbereder oss för lite vila och kanske inte så mycket att göra (semester) men även en nystart då vi börjar komma ut och sprida våran "vårskrud" vi njuter av sol och värmen efter våren och vissa blommar verkligen upp (våren) Förbereder oss för en vintervila på samma sätt som moder jord och ja ibland kanske en del också skulle vilja gå i ide precis som vissa djur och naturen gör.

Men när vi är medvetna om denna process och slutar kämpa emot så kommer den inre friden och du bara vet vad du ska göra i de olika faserna i livet, vilket kan vara enormt skönt ibland.
Och även om vi inte har våra skiftningar på samma sätt som naturen så kan även den vara vacker och väldigt okomplicerad även om vi försöker kontrollera saker så ibland kan vi inte göra annat än att släppa taget och låta allt ha sin gång precis som det ska.

Gillar

Kommentarer