Lördag, sol och fågelkvitter får börja min dag.

Godmorgon lördag, sol och fågelkvitter får börja min dag. Extra jobbpass står på min agenda idag sen blir det mys med de bästa senare. Kanske kan vi avsluta med film eller något de vill se, ja vi får se vad det kan bli helt enkelt.
Men jag kommer njuta av både solen och värmen senare det vet jag.
Blir lite handling innan jag åker hem sen och ja jag misstänker det blir mer glass hemköpt för nu har det börjat minska haha det är inte lätt när det är varmt och ja jag är glad så länge jag märker det måste fyllas på för då vet jag de får i sig vätska dessa dagar när det är varmt.

Det är så härligt med sol och man blir gladare och att se ett leende på de man möter får en att bli lite gladare och ja vi här uppe i norden är nog lite mer sällskapliga under vår och sommar då det är lite varmare och man är mer ute och njuter mer av vädret och allt det vackra som växer runt oss. Och jag vet att vi grillar mer denna årstid och man är mer ute (i alla fall är det så i vår familj som inte är så förtjust i vintern) och jag är tacksam över att vi har dessa årstider med alla dess skiftningar för det gör att i alla fall jag uppskattar dessa soliga och varma dagar lite extra.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma