Lördag och ledig dag men ändå en tidig morgon.

Godmorgon lördag och en ledig helg att se fram emot, så även om jag vaknar jättetidigt så har ändå kroppen själv fått bestämma när den fått tillräckligt med vila. Så nu sitter jag här med kaffekoppen och väntar på att barnen ska vakna så jag kan göra lite go frukost och sen få börja njuta av dagen ordentligt.
Och idag har vi inget inplanerat men kanske kan det bli något ändå men ja vi får se, kanske kan vi baka något om vi får lusten till det. För nu är det superlänge sen vi bakade och ja bullar brukar vara populärt att baka här hemma så det vore ju något att göra och överraska ungarna och kanske något gott bröd till frukost också. Fick lite tips igår på enkla frukostbröd som är enkla att göra och som tydligen ska vara supergoda.

Ja denna praktik har betytt mycket för mig och jag hoppas det kan leda till något riktigt bra för mig och att jag kanske kan få in en liten fot där och börja jobba lite för det vore riktigt roligt att få jobba med alla sår som de får in och som de hjälper till att lägga om och sen alla samarbeten de har som gör att patienten hamnar i fokus vilket är det bästa för patienten och så man ska jobba kan jag tycka.

Nej ska nog fundera lite mer på olika recept man kan baka gott bröd på.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag vaknade också jätte tidigt, jag skulle vilja sova mer men det går inte. Ha en underbar ledig dag.
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det hade varit skönt, tackar o du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma