Lördag morgon och ett arbetspass ligger framför mig.

Godmorgon lördag morgon och ett kort arbetspass står på min agenda men det går fort sen får jag åka hem och njuta av en ledig eftermiddag och kväll och det ser jag fram emot. Har inte så mycket inplanerat men vet vi ska kika på en Harry Potter film och mysa i soffan med tända ljus och kanske en brasa ja vi får se om det blir aktuellt eller inte.
Men lite shopping efter jobbet lär det bli i alla fall.

Märks att det var länge sen jag var på jobbet och ja jag var trött igår kväll efter ett kvällspass och ja det kändes i kroppen så det blir skönt när passet idag är slut och jag kan få njuta av lugnet hemma, ja det är ett annat tjatter än på jobbet i alla fall.
Och det blir skönt att få vila kroppen lite för det känns i benen att man står och går en hel del på jobbet, och nja det kanske man inte alltid tänker på för det är ju ändå ganska lugnt men jo vi gör ju det en hel del och det märks när man inte varit på jobbet på ett tag för då har man settat hemma en del och pluggat och ja det är ju mycket stillasittande där så det där med att skaffa hund låter ganska lockande men får kanske vänta lite till.

Har myst ner mig i soffan en stund innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag önskar dig en bra lördag på jobbet. visst känns det inkroppen efter et arbetspass. Men det är väll liktsom tanken med det 🤭
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tackar Bettan önskar dig med en bra dag 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
MariasVardag
MariasVardag,
Godmorgon ♥️
nouw.com/mariasvardag
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,