Lördag morgon och det regnar ute.

Godmorgon ja lördag och ledig helg ligger framför mig även om vi har lite inplanerat då lilla fröken fyllde år i går så blir det en del firande för henne. Och idag ska hennes kompisar fira henne och vi ska förbereda en del nu innan det börjar sen.
Hon är en aning spänd och vaknade för en liten stund sedan men det är precis som det ska i den åldern. I min ålder har man inte lika höga förväntningar på sin dag. För mig har det varit en dag mer att bry sig om sig själv och ja det är väl det man ska göra och kanske lite oftare än en gång per år.

Men idag ska vi ha kalas med ett gäng fnittriga småbarn och lilla E har förberett med lite lekar och sen ska vi ha fika och lite lättare lunch så det har vi redan köpt in och även så barnen får varsin gottepåse med sig hem. Sen får jag nog vila mig för jag kommer vara helt slut haha men det är lugnt då vi har tidsbestämt kalaset och när de andra barnen gått hem så tror jag att min lilla tjej kommer vara nöjd med trött så vi får ta en myskväll med film och gottis och bara njuta av dagen sen.

Men först lite gofrukost och mysa lite innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Godmorgon från Roslagen natten har varit iskall (utomhus)

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon Bettan, här har det regnat hela natten.

nouw.com/positiv5barnsmamma
CristinaS
CristinaS,
God morgon! Önskar dig en fin dag! :
nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon, tack o du med får ha en fin dag.

nouw.com/positiv5barnsmamma