Logik tar dig från A till B. Fantasi kommer att ta dig överallt.

Logic will get you from A to B.
Imagination will take you everywhere.

Logik tar dig från A till B.
Fantasi kommer att ta dig överallt.

Ja vi kan ta oss från punkt A till B bara genom våra logiska tankar om HUR vi ska ta oss dit, men om vi använder fantasin så kan vi ta oss precis vart vi vill.
Våran fantasi är enormt bra och som barn använde du den mycket när du lekte.
Många kanske var sångare eller dansmän eller brandmän, poliser, astronauter eller andra figurer när ni lekte och ja då använde ni fantasin.

Men när vi växer upp så tappar vi lite av den där förmågan att använda fantasin, men barn är duktiga på att påminna oss om att vi har den kraften inom oss och att det är bara att ta fram den när vi vill göra något stort.
Jag som är en kreativ själ använder min fantasi ofta när jag vill skapa något och ser hur det kan bli innan det är klart och ja det är ett sätt att använda sin fantasi på.

Så låt dig drömma bort en stund och använd fantasin och ta dig dit du vill, för att möta dem du vill träffa.
Det är perfekt att göra nu när man inte kanske kan åka dit man vill eller träffa dem man vill nu när läget är som det är här i världen och vi ska hålla oss lite för oss själva.

För du kan verkligen ta dig dit du vill om du bara låter din fantasi få komma fram lite och lek en stund så även om det bara är för att ha något att göra en stund, men jag lovar, när du börjar och ser hur roligt det kan vara så kommer du fortsätta.

Gillar

Kommentarer