Livet kan förändras på en sekund.

Livet kan förändras på en sekund.
Var tacksam för de små sakerna i vardagen.
Ta ingenting för givet.

Ja vår tid här är begränsad men vi vet aldrig hur mycket tid eller inte vi får och det kanske är lika bra att inte veta. Men vi kan njuta av det som är här och nu. Var tacksam för det lilla och ta ingenting för givet.
För det finns mycket att vara tacksam över i vardagen som man ofta tar för givet men som man kommer sakna om man blir av med det.

Vi tar så mycket för givet i vår vardag och jag vet att mina ungdomar och ja även jag kommer ha svårt om det skulle bli strömlöst en längre tid, för idag har vi ju det mesta där vi använder elektricitet hela tiden men vi tänker inte på det. Eller rent vatten, har behöver bara vrida på kranen så kan vi fylla ett glas med rent vatten och inte alla har den förmånen. Eller egen telefon, tillgång till internet eller ens mat på bordet varje dag.

Det finns så många saker som vi alla tar för givet ska finnas där, men vad händer i denna digitala värld om hela internet systemet skulle krascha? Nej jag vet det är rätt långsökt men tänk om det hände, hur skulle folk reagera? Idag är det många som använder tv med uppkoppling för att kunna se olika kanaler, allt sånt skulle försvinna och alla ungdomar skulle inte kunna använda sociala medier nej inte de vuxna heller. Vissa skulle anser det var skönt medans andra skulle tycka det var värre än alla krig i världen.

Vad tar du för givet ska alltid finnas där i din vardag?

Gillar

Kommentarer