Livet ber dig inte att vara perfekt, det ber dig bara att vara den bästa versionen av dig själv.....

Livet ber dig inte att vara perfekt, det ber dig bara att vara den bästa versionen av dig själv varje dag.

Ja ingen begär att du ska vara perfekt mer än du själv. Men du kan inte göra mer än ditt bästa så gör det varje dag istället för att gräma dig över att du och ditt liv inte är perfekt.
För även om du har en bild av hur ditt perfekta liv och det perfekta du ska vara, så blir det sällan så för vi är ju inte ensamma även om vi ska gå våran väg själva eller tillsammans med någon. Så ja vi kan ju inte göra mer än vårat bästa och det borde faktiskt vara mer än tillräckligt.

För vi kan inte göra mer än vårat bästa och ja det får vi kanske vara nöjda med även om det inte är det där perfekta jaget vi vill vara så är det faktiskt det som vi kan göra och det är den bästa versionen av oss själva. Och tänk på att ingen annan är som du så ja du är faktiskt helt perfekt precis som du är och även om du inte tycker det så finns det någon som tycker du är helt perfekt.

Så sträva inte efter att ha det perfekta livet för livet ber dig inte att vara perfekt utan var den bästa versionen du kan av dig själv och gör det varje dag. För du är helt fantastisk och glöm aldrig det.

Gillar

Kommentarer